Bleaching

Het melkgebit van een kind is witter dan het volwassen gebit dat volgt. Het volwassen gebit wordt donkerder naarmate de leeftijd stijgt, als gevolg van veranderingen in de minerale structuur van het gebit, waarbij het glazuur minder poreus wordt. Het gebit kan ook donkerder worden door glazuurdemineralisatiedefecten, bacteriën, voeding en tabak.

Witte tanden zijn een aantrekkelijk schoonheidsideaal dat geassocieerd wordt met jeugdigheid.

Het bleken van tanden of ‘bleaching’ kan de tandkleur witter te maken. Met de veilige en efficiënte toepassingen ligt een stralend wit gebit ook binnen uw bereik.
wij bieden u een selectie van de meest hoogwaardige bleektechnieken.

MICROABRASIE

Microabrasie is een techniek om witte, gele en bruine vlekken die zich op de buitenste laag van de tand bevinden te verwijderen. Microabrasie is een veilige en definitieve oplossing voor oppervlakkige verkleuringen van tanden.

BRITESMILE

De tandartspraktijk beschikt over  een geavanceerde techniek om uw tanden tot 9 nuances lichter te maken. BriteSmile is een vorm van bleaching, die volledig door de arts wordt uitgevoerd. De BriteSmile “blauwlicht” technologie in combinatie met de golflengtegevoelige zachte ‘bleekgel’ vormt een revolutionaire methode om alle tanden in één keer te bleken. De jarenlang opgebouwde aanslag van koffie, sigaretten, rode wijn en andere verkleurende stoffen verdwijnt in één uur tijd.

 

BriteSmile is een simpele, veilige en effectieve manier voor een wittere, krachtigere lach.

  1. De arts onderzoekt of uw gebit zich leent voor een BriteSmile behandeling
  2. Uw lippen en tandvlees worden beschermd met isolatiemateriaal
  3. De arts brengt de BriteSmile gel aan
  4. De gel wordt geactiveerd met de blauwlichtlamp gedurende 20 minuten
  5. Stap 3 en 4 worden nog tweemaal doorlopen
  6. U heeft een stralend wit gebit!